Holmen Lofoten

Guidet fjelltur

Moskenesøya er Lofoten på sitt villeste og vakreste, og har lenge vært et eldorado for fjellglade folk, spesielt på sommeren. Men også våren, høsten og vinteren er en reise og en opplevelse verdt. Høsten med et helt fantastisk fargespill, den deilige våren med full blomstring og sildrende bekker eller en gnistrende vinterdag i isblått og hvitt, med måkenes ’vårmål’ som akkompagnement. Lukk øynene, trekk pusten og kjenn luften av rein og frisk natur.

På Holmen har vi samlet fjellfolk med ekspertise og store lokalkunnskaper, både til fjellheimen, historien og gamle sagn. I området rundt Sørvågen er det mange fine, oppmerkede turstier med ulike utfordringer og varierende vanskelighetsgrad.

For den som ønsker større utfordringer tilbyr vi guidede fjellvandringer til de majestetiske fjelltoppene rundt om i distriktet, til fots, på truger eller ski. Her får du oppleve fantastiske panoramautsikter og enestående natur. For den profesjonelle fjellklatrer finnes det mange spennende vegger, klatreruter og traseer.  Vi skreddersyr turer på forespørsel.
 
Pris:  500.- pr. guide / timen ( pris for grupper mellom 1 - 10 pers )
Periode:
  Hele året       
Varighet: 3-8 timer