Holmen Lofoten

Feskarbondestua

Vi leier også ut vårt trivelige feriehus på Sørvågen, med Lofotens kanskje mest fantastiske utsikt mot Lofotveggen, Værøy, Røst og Moskenesstraumen. Huset ligger fredelig til i sjøkanten, godt tilbaketrukket fra den travle trafikken på E-10.

Eneste ”støy” som kan høres, er muligens et hammerslag og to, fra restaureringsarbeidet som foregår på idylliske ”Holmen” like ved, eller sjarmerende lyd fra stedets yrende fugleliv. Beboere må bl.a. forberede seg på et besøk av Lofotalpenes konge, Havørna.

Like i nærheten finnes også levende og aktivt fiskermiljø, med blant annet tørrfisk- og klippfiskproduksjon. Fisketurer og båtturer kan arrangeres. Uendelige turmuligheter i tilsynelatendeutilgjengelige fjell, samt nærområder ellers. Vi har vår egen guide for turer og aktiviteter disponibel for våre gjester. Sykler kan leies.

Huset har 7-10 sengeplasser og er fullstendig nyrenovert. Alt innbo og utstyr er nytt juni 2004. Feriehuset leies ut med komplett utstyr for en bolig. Du vil finne ferdig oppredde senger, og håndklær er inkludert. Boligen har høy standard.  Oppholdet betales ved ankomst.