Holmen Lofoten

Roaldbua

Denne bua er tidfestet til begynnelsen av 1900-tallet, og er ”luxusutgaven” av de originale rorbuene, i form av størrelse. Bua er andre halvdel av et vertikaldelt bygg, og fremstår som en leilighet på ca. 70 kvadratmeter, med 8-10 sengeplasser. Alle senger har bredde 120cm og har behagelige madrasser.

Den ligger fint til på innsiden av Holmen, med ene enden ut på kaia. Leiligheten består av stort oppholdsrom med sengeplasser, stor gang/oppholdsrom med ekstra sengeplasser på ”svevehems”, samt et originalt dobbelt baderom formet som en sylinder og plassert midt i gangen. Baderommet er behagelig og moderne innredet, og har en normal takhøyde.

På den måten har vi beholdt det åpne ”rommet ” og har full åpen takhøyde helt opp til mønet i begge rom. Ellers inneholder bua minikjøkken, ildsted med synlig flamme, behagelige møbler og interiør ellers, samt meget behagelige senger. Bua har alle fasiliteter mht. TV, telefon, datatilkobling etc. Leilighetene er fullt utstyrt, inkludert sengetøy og håndklær. Vask og rydding er inkludert i leierater.