Spennende sommermeny på Holmen Lofoten

Endelig åpner vi dørene igjen!

Fom. 24 Juni kan du få smake på alt det ville, spennende og unike som ligger i en hver lokal ingredients vi har tilgang på her i Lofoten. Kjøkkensjefen selv har vært på skattejakt på hav og land og hos våre lokale leverandører. Vi har på bestilling fått tilgang til nye og spennende råvarer fra blant annet Aaland Gård, Lofoten Gardsysteri og Polarhagen.

“Goat meat and dairy, farm butter, fresh shellfish, rhubarb, seierslok, homemade breads, foraged herbs, grass feed beef.. are just a few flavors to look forward to.” – Rich Cox, kjøkkensjef på Holmen Lofoten

Menyen vil bestå av 5-7 retter som endres daglig, alt etter hvilke ferske råvarer vi har tilgjengelig til enhver tid. Bord kan reserveres kl 19.00. Så fremt bestillingene strekker til, vil restauranten være åpen hver dag hele sommeren. Vi anbefaler sterkt å forhåndsbestille bord.

5-7 retters meny 1149,-
Tilhørende vinpakke 649,-


Bestilling av bord via reception@holmenlofoten.no, +47 93442301 eller skjema her.