Kitchen on the edge of the world

VELKOMMEN

Kitchen On The Edge Of The World er et helt spesielt kulinarisk eventyr 68 grader nord. Denne langhelgen byr vi på spennende aktiviteter som både vil berike og begeistre, men hjertet av temahelgen ligger i kjøkkenet. I løpet av oppholdet, enten det er ute i frisk havluft, eller inne foran vedovnen med en god bok, vil du kunne nyte fantastiske råvarer, fisket, fanget og sanket fra vårt rikholdige, lokale spiskammer.

Vi inviterer deg til å bo hos oss i fire netter, omgitt av hav og fjell og et eventyrlig landskap. Uansett årstid, vil du finne tilbake til naturen sin rytme når du kommer til oss.

Hver kveld samles vi sammen med kokkene og andre eventyrlystne gjester i vår intime restaurant, hvor du nyter drinker tilberedt med en god dose kjærlighet samtidig som kveldens meny trylles frem i vårt åpne kjøkken. I løpet av oppholdet er du med å skape dine egne opplevelser, enten du er ute i den friske havluften, eller hygger deg foran vedovnen med en god bok. Om du ønsker, kan du i løpet av helgen tilegne deg nye ferdigheter gjennom ulike håndverkskurs, slik at du kan dra hjem med ditt egne håndlagde kunstverk. Og sist men ikke minst - vi bor ytterst i Lofoten, som er kjent for sine rike fiskeforekomster.

Hjertelig velkommen,
Ingunn og Holmen-teamet

HVA KAN DU FORVENTE 

Kitchen On The Edge er en felles opplevelse. Våre 20 gjester sitter sammen med gjestekokker, samarbeidspartnere og familie/verter for alle måltider, enten i restauranten eller i naturen. Aktiviteter foregår i små grupper som vi arrangerer for at gjestene skal oppleve så mye som mulig i et stadig skiftende vær. Samhold er i hjertet av Holmen og vi oppfordrer alle våre gjester til å oppleve eventyrlige KOTE sammen med med hverandre for en best mulig opplevelse.

PROGRAM 2025

20-24 Mars
Gjestekokk - Gísli Matthías Auðunsson
Tre skjæring - Lee John Phillips
Kavl fletting - Lokalt håndverk  
 
1-5 Mai
Gjestekokk – Albert Franch Sunyer
Silketrykk - Tom Frost
Kurvfletting - Hege Iren Aasdal
 
8-12 Mai 
Gjestekokk - Ana Roš
Silketrykk - Tom Frost
Kurvfletting - Hege Iren Aasdal
 
25-29 September 
Gjestekokk - Ola Klepp
Smedarbeid - Alex Pole
Linotrykk - Mark Lord
 
2-6 Oktober
Gjestekokk - Simon Rogan
Smedarbeid - Alex Pole
Linotrykk - Mark Lord

  

Priser fra NOK 68600 per person
Fyll inn skjemaet under for mer informasjon om kitchen on the edge

DETTE ER INKLUDERT

  • Overnatting 4 netter (Dobbeltrom, rorbu eller suite)
  • Reise Leknes / Sørvågen tur / retur *
  • Frokost, lunsj og middag, med min. 4-retters middager tilberedt av gjestekokk 
  • Cocktail- eller vinparing med alle middager (alkoholfrie versjoner tilbys) **
  • Matlagings-demonstrasjoner
  • Cocktail-demonstrasjon
  • Håndverkskurs ledet av kunstnere, og ditt eget eksemplar til å ta med hjem
  • Havfiske med lokal fisker (Mars) eller RIB-tur til yttersiden av Lofoten (Juni og September)
  • Lokale turer og kulturvandringer med guide
  • Sanking (Juni og September)
  • Piknik med bål

* Flybilletter er ikke inkludert men vi hjelper deg gjerne med å finne den beste ruten til oss.
** Alt annet av vin, øl eller brennevin er ikke inkludert

EKSEMPEL PÅ REISEPROGRAM

Torsdag

  • Transport fra Leknes Lufthavn til Holmen Lofoten
  • Velkomstdrikk og middag i restauranten


Fredag

  • Norsk frokost
  • Fiske- eller sanketur
  • Lunsj i restauranten
  • Matlagings-demo
  • Smi med smeden 
  • Cocktail-verksted før middag
  • Middag tilberedt av gjestekokk

 

Lørdag

  • Morgenbad i havet
  • Norsk frokost
  • Kunst eller treskjæring
  • RIB-tur til yttersia av Lofoten
  • Lunsj ved bålet
  • Badestamp ved havet
  • Middag tilberedt av Holmen-teamet

 

Søndag

  • Norsk frokost
  • Fjelltur med lunsj
  • Matlagings-demonstrasjon m/ gjestekokk
  • Ekstra håndtverkstime
  • Avslutningsmiddag med gjestekokk

 

Mandag

  • Frokost og avreise

 

  • NB. Alle aktiviteter ute er væravhengige
LES MER

Vi inviterer kokker som har et spesielt forhold til naturen, som responderer direkte på omgivelsene og i tillegg er ekstremt dyktige i sitt fag. Lofotens ville landskap og dramatiske sesonger gjør at vi har rik tilgang på helt unike lokale råvarer, som vi ønsker å dele med deg.

Det samme gjelder også kunstnerne vi velger til å lede håndverkskurs under oppholdet. De er valgt for sitt bemerkelsesverdige håndverk, men også fordi de tilpasser seg vår beliggenhet, uansett årstid.

Disse deltar på Kitchen On The Edge Of The World 2024